Resultaten voor pur vloerisolatie gezondheid

 
pur vloerisolatie gezondheid
Is purschuim schadelijk voor de gezondheid of veilig? Takkenkamp Isolatie.
Is purschuim schadelijk voor de gezondheid of veilig? Duidelijkheid: Is purschuim schadelijk voor de gezondheid of veilig? Een welbekend isolatiemateriaal: PUR of purschuim. Het materiaal wordt gebruikt in allerlei vormen, zoals purschuim en purplaten. Vaak wordt het gebruikt voor vloerisolatie of spouwmuurisolatie.
Veelgestelde vragen over purschuim Kennisplatform Gespoten PURschuim.
De simpelste oplossing is het aanbrengen van regelbare luchtroosters. Als bewoners zien dat PURschuim geruime tijd na het aanbrengen nog nat of vochtig is, levert dat dan gevaar op voor hun gezondheid? Wat moeten ze doen? Als PUR nat is aan de buitenkant, betekent dat niet per se dat het verkeerd is aangebracht. Vocht kan ook ontstaan door gebrekkige ventilatie in de kruipruimte of de woning. Indien gespoten PURschuim in de kruipruimte geruime tijd na het aanbrengen nog nat of vochtig is, duidt dit meestal op condensatie aan de buitenkant van de aangebrachte gespoten PURschuim die is veroorzaakt door een minder goede ventilatie van de kruipruimte. Dit effect kan worden voorkomen door het aanbrengen van vervangende of aanvullende ventilatievoorzieningen in de kruipruimte. De ventilatie van de kruipruimte mag door het aanbrengen van het isolatiemateriaal niet worden geblokkeerd. Indien u twijfelt of het gespoten PURschuim op de juiste wijze is aangebracht en derhalve veilig is, dan kunt u contact opnemen met het verwerkende isolatiebedrijf of met certificatie-instellingen SKG-IKOB en Insula Certificatie. Ik heb iets gelezen in de media over gezondheidsklachten bij vloerisolatie door middel van het aanbrengen van gespoten PURschuim in de kruipruimte.
Vloerisolatie met purschuim Vloerisolatie Er warm bijzitten met DroCom.
Door het groeiende aantal gezondheidsklachten is er een speciaal meldpunt voor pur slachtoffers opgericht waar u terecht kunt voor hulp en advies. Alternatief voor purschuim vloerisolatie. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor purschuim als u uw vloer wilt isoleren. Purschuim komt regelmatig negatief in het nieuws.
purschuim en isolatiewaarde, gezondheidsklachten, vloerisolatie, video.
Veilig isoleren met Purschuim. Een jaar geleden was het gebruik van purschuim pir bij vloerisolatie in het nieuws. Bewoners kregen gezondheidsklachten nadat de vloer van hun woning met pur werd geïsoleerd. Het bedrijf NUON, die de isolatie uitvoerde, liet onderzoeksinstituut TNO de zaak onderzoeken. Die concludeert dat purschuim niet schadelijk is voor de gezondheid.
PUR-schuim RIVM.
Meer informatie over gezondheid en PUR? Mensen die vermoeden gezondheidsklachten te hebben door gespoten PUR schuim, kunnen contact opnemen met de GGD. Het ArbeidsDermatologisch Centrum VUmc, de Polikliniek Mens en Arbeid AMC en de GGD Groningen hebben een protocol opgesteld voor klachten die mogelijk te maken hebben met PUR.
Onrust over vloerisolatie met pur Vereniging Eigen Huis.
Onrust over vloerisolatie met pur. Geplaatst op 11 jan 2018, bijgewerkt 11 jan 2018, 1000.: Cobouw, een vakblad voor de bouwwereld, publiceert op 11 januari 2018 een artikel over de veronderstelde gezondheidsrisicos van purschuim, dat veelvuldig wordt gebruikt voor isolatie van de begane grondvloer van woningen.
Klachten gezondheid bij werken met purschuim?
Dank voor de reactie op ons bericht over klachten gezondheid bij werken met purschuim. Door g dekker op 8 oktober 2014. ik ben er zeker mee eens dat de pur niet meer gebruik mag worden. ik heb zelf voor de nuon gewerkt. en heb ook klachten gekregen. Plaats een reactie Annuleren. E-mail Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd. Reageer of deel dit artikel! Wat voor isolatie wil jij? Dakisolatie aan de binnenkant. Ik krijg graag advies wat het beste past bij mijn situatie. Opmerkingen over de situatie. Anderen bekeken ook.: Wat doet een isolatieadviseur? Pur isolatie kruipruimte. Veilig isoleren met Purschuim. Vloerisolatie en kruipruimte isolatie.
PUR-schuim en uw gezondheid: GGD Drenthe.
Via de expertgroep kunnen regionale GGDen personen met gezondheidsklachten in contact brengen met gespecialiseerde artsen, toxicologen en andere deskundigen op dit gebied. Neem contact met ons op. Deze pagina printen. Dit artikel doorsturen. Lees waar u rekening mee moet houden bij het gebruik van PUR. Seks en gezondheid.

Contacteer ons